Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

burka



du sa att jag sköt från höften,
att jag var ditt mysterium
jag svarade att jag mindes att vi brukade
bli alldeles för fulla och glömma

-

att riva sönder löften som legat i en gammal börs
min hud har många sömmar nu
jag viker undan gardinerna och räknar mattfransarna,
det är vår nu
tvåtusentrehundranio sekunder senare
och jag känner hur ännu ett revben sticker ut

-

jag svarade
om jag är ett mysterium är jag mitt





Övriga genrer av leopardia
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 23:57



Bookmark and Share


    Thomas
Oavsett om det bör var eller inte vara burka, så är du rolig. En bortglömd konst känns det ibland som.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia