Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hungrande

Hungrande.
Söker din blick
Försöker..
Fånga dina ögon

Rör mig
Se
Jag blottar mig inför dig
Jag är hungrande inför dina blickar

Vill bara få känna
Lite värme, känsla
Veta om det finns något
Något så starkt att man kan ta på det

Du behöver inte tala till mig
Bara du ger mig det där lilla ögonkastet
Som säger allt
Allt som ord inte kan förklara

Jag behöver dig
Likt sommar behöver regn
Jag kräver dig
Likt en varghona kräver kött

Jag är hungrig
Bara du kan mätta mig




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-18 02:19



Bookmark and Share


  firefire
jättebra skrivet! gillar känslan i denna;)
2010-07-20

  Bjarne Nordbö
Gillar din beslutsamhet i denna din dikt. Du kommer nog att bli mätt.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv