Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ondes lagbok §.1


Nu ger en rik man pengar åt en fattig
Sminkar lik




Fri vers av Joel Munther
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-04-18 14:04



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket formsäker, en vändning och det sitter. mycket bra
2009-04-19

    ej medlem längre
Skarp
samhällskritik
på två rader
fint fångat!
2009-04-18

    levenonsens
Perfekt
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther