Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅPA

 

 

Bonat Golv

Ren doft

Av såpa

Går in

i min 

Näsa




Fri vers av Fånga dagen
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Bara att njuta,
känna tillfredsställelse!
2009-04-18

  jardan
känner doften men din text leder också mina tankar till den "hemska såpavärlden" fyndigt
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen