Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sambo tschhhh.......


fientliga du

jag har fortfarande något otalt
med dig

kan inte förstå varför du gör så här
mot mig

ditt hjärta är så kallt
din röst så skarp
jag blir rädd för dig

imorgon tänker jag
avväpna dig

stjäla det som är ditt
sänka dig

kan inte förstå varför du gör så här
det får inte


fortgå, jag tänker sänka dig
sänka dig


sänka dig



.




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-18 22:07



Bookmark and Share


  Jimmy:n
hm.
låter som ett förhållande
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP