Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

kärlek är något
undebart
när man är med om det så
existerar bara vi
du och jag i en stor bubbla
och visst pirrar det i min mage..

kärleken finns där du minst anar
eller där du inte letar
kärleken finns



hos mig




Fri vers av millionflame
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame