Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

systrar


När jag var en yngre tjej
gick jag med dig alldeles bredvid
din sida,
även när du vandra ensam
fanns jag vid din själ
ett tomt utrymme
fanns i mellan våra hjärtan
ty mitt var fyllt av dig

Jag var bara en yngre tjej
precis som du
som reser bredvid din själ

Nu våran resa bär i ensamhet
dock ensamheten inte längre är ett hot
en annan gång i en annan tid
finns en plats för dig och mig.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin