Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du veta det?



Min kärlek till dig är annorlunda nu
än då vi träffades.

Då älskade jag dig bara,
nu kan jag även hata dig
när du är på ett visst sätt.

Jag kan bli vansinnigt arg på dig,
och då vill jag såra din
barnsliga bräcklighet.

Och när jag sårar dig blir du arg,
och då vet jag att du kan
skära djupt i mig.

Då säger jag;

- låt bli, det gör så ont!

Då säger du;
- det är inte samma sak,
det tål du,
du är så härdad!

Hur vet du det?
Hur kan du veta det?




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-20 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP