Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd



Konsten och ruset är de
två bästa tillstånd

Tankarna löper smärtfritt
och utan friktion

Allt annat är vakuum,
åtminstone ineffektiv dödtid

Tillstånden är abstrakta ytterligheter
med olika innebörd,

ändå har de frälsningen gemensamt,
samtidigt som de är destruktiva bröder
i ett symbios där de för det mesta
hatar varandra

För mycket av något av dem
leder till galenskap

Som om man inte redan vore galen!
De är båda slippriga verktyg
i en diffus verklighet,

där alla verktyg behövs
för att mota bort galenskapen,

hålla honom på avstånd för att
få överleva

och leva lite till
i vår välsmorda tillvaro




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:03



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Denna var inte lika solklar för mig, blir lite förvirrad..
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP