Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trädets skugga

Jag kan finna ro här i parken
sittandes i gräset
i trädets skugga

Tänka på dagar som varit och
dagar som kommer
ord som jag sagt och
ord jag hållt inne

Här kan jag tänka på dig
skicka vykort till Sverige

"Snälla, tänk på mig"


Mina känslor för dig
är blott illusion

men i trädets skugga
finner jag ro




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-04-21 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér