Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-04-19


Our wishes won't be granted

Varje steg brände
Johnny jag ville inte gå
hem
där finns inget
som jag behöver
Johnny jag tror inte
du förstår
det har inget med åldern
att göra

Det är ett kaos
som virvlar mellan varje
hållplats
Johnny du säger
ser du inte
att du har trasiga vantar
med fingrar som
sticker ut
och jag ler

Flera dagar har passerat
Johnny det ändrar
ingenting
jag står fortfarande inte
still

Varje andetag
är en påminnelse
Johnny jag vet
att du sedan länge
har glömt
men för mig
är det en påminnelse
och jag ler

Det finns inget annat
jag behöver
Johnny nej jag ville inte
hem
i tankarna
snurrade jag ett halvt varv
följde motorljudet
med nakna fingrar




Fri vers av Agnieszka
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka