Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se regnbågens färger

Jag vill inte
ta livet
för
givet

jag vill se
skönheten

i en
regndroppe

beskåda
grodans plaskande
i det våta
gräset

jag vill

an-nalkas
ålderdommen
med
nyfikenhet

jag vill

uppskatta livets
gråa toner

se

regnbågens färger
reflekteras
där i.






Fri vers av Desire'e
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-04-21 16:15



Bookmark and Share


  Water
Så heltäckande
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e