Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Min vän, kan du höra mig? Där du nu är.
Jag vill berätta för dig om solen, om månen, om stjärnornas glans. Längtan inom mig är så enorm.
Kan du höra mig?
Sträcker ut min hand, når du den? Fattade tag och tappade.
Mitt hjärta skälver för varje tyst slag. Du lämnade oss i tystnad, den ondskefulla tystnaden. Försvann.
Kunde jag inte få följa med? Till det landet du nu far mot?
Saknar dig så jag mår dåligt. Skakar.
Min vän, kan du höra mig? Där du är, nu kommen.
Förstår du min sorg, min själs skada? Kan du känna den?
Hörde du mig, när jag gick isär....




Övriga genrer av Lelle Lind
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind