Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speleman

Speleman, din spillra till man
Kasta dig bort, slog dig ner
Och allt skedde för att de kan
Hata dig mer och mer och mer...

Nedstämd, ord som jagar dina drömmar
Dåre! du behagar ingen med visorna få
De ser, de kommer syna dina sömmar
Men de kommer aldrig att förstå

Enkla, dåraktiga speleman, sover i din säng
Dina drömmar bränner sönder din själ
Nattens skräck och syra till regn
Gör avslut till godkänt skäl




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind