Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Från de djupaste hav
Resonerar ljud av klaraste kristall
Sommaren tar farväl och grått närmar sig
Vindar blåser och värme lämnar oss

Uppåt, vi far fram igenom skyn
Bakom oss stora berg dukar under
Natten spinner sitt nät
Fångar oss, håller oss nära

Vi flyr morgondagen, vi far
Kom, följ med, livet har så mycket att ge
Flyktens stund är kommen
Kom, ta min hand, livet väntar




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind