Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvinner in i bokens värld

Har jag en
plats

en alldeles
egen plats

där blommor
trivs

vatten porlar
så rent
att jag även kan dricka
ur dess källa

jag sätter mig
ner

känner gräset
under mig

trädets grova stam
mot min
smalare rygg

vänder mitt ansikte
upp

solen strilar
genom
trädkronan

en näktergal
sjunger
lockar
efter sin hona

jag
tittar ner
på boken i mitt
knä

läser
försvinner in i
bokens värld.




Fri vers av Desire'e
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-04-22 09:39



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Underbart med böcker. En fransk filosof lär ha sagt varför äter människor medicin för när det finns böcker.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e