Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopptrött men inte lös?

Nu har jag hållt hoppets fana högt
bestigit berg med den
vajande i vinden

krälat genom leråkrar med den
utan att fläcka den

andra har spottat på den
jag har torkat bort det

Nu behöver jag hjälp
att bära flaggan en liten stund
bara en liten liten stund

så jag orkar bära den igen
med förnyad kraft




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 13:00



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Möte brukar hjalpa att klara bara för i dag, man natten då?
Help me make it through the night.
Hoppas du bestiger även nästa berg. /R
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl