Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är född till fågelsång

När björkarna står brud
breder sipporna ut sitt brudtäcke
och violerna lovar trohet.

Då sjunger alla fåglar
och den som är född till fågelsång
blir bröllopsvittne.







.




Fri vers av Annika J
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-22 22:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vacker....sparas..
2009-05-01

  Michaela Dutius
Berörande- skirt och vackert
2009-04-26

  Suzy med punkterna
Andlöst vackert
2009-04-25

  Maria T
Vilket vackert
brölloppsvittne
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Väldigt vacker vårdikt!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Annika J