Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag reser i mitt inre...dagligen...mina tankar letar sig bakåt...till min barndom...och ungdom...till platser jag inte vill möta...till upplevelser jag inte vill känna... men det pockar på...och verklighetens minnen hinner ifatt mig till nuet...


Ditt förflutna...

När ditt förflutna
hinner ikapp dig

som stjärnorna på himlen
speglar en tid som varit

med tiden av mödor och sorg
men ack så gnistrande vackra

Ja då är verkligheten nära...

Då lever din själ i nuet

om än lukten av salt sand
är det du först känner

så har du din stund i din famn
och du andas framtidens sötma...







Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna