Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handbok i svek

Jag skrev en handbok i svek
och gav till dig men fick hela tiden
en handbok i förlåtelse tillbaka




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 1099 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-04-23 12:37



Bookmark and Share


  Sergej
va vackert....

Tänk om det alltid va så!

Gjorde min dag bättre!
2009-05-13

    vemod
gripande
2009-05-01

  Feminaz
intressant...
2009-04-29

  agneta pichler
wow
2009-04-29

  inutimonster
ibland behöver man inte skriva mer än så! snyggt
2009-04-27

  Bibbi VIP
Ett helt underbart budskap.
2009-04-25

  Spir@
Gillas starkt!
2009-04-23

    ej medlem längre
Gillas...
2009-04-23

  Roula O
bra och tänkvärda ord...gillas skarpt!
2009-04-23

  firefire
Hoppas du har lärt dig något och inte skriver något liknande igen i "handboksväg".Kärlek ömhet och förtroende låter väl ändå som en bättre "boktitel"!.Ärligt och utlämnande av dig.
2009-04-23

    Tea Alex
Åhh så söööt!!! Applåd direkt!!!
2009-04-23

  Sturesdotter
Tänkvärd; så brukar det bli...
2009-04-23

    ej medlem längre
OH...Vad vackert! jag vet exakt vad denna känsla är, för jag är alltid den som skriver handböcker i förlåtelse : ) tusen tack för denna vackra dikt!
2009-04-23

  CJ
wow...
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström