Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs bara ,det här är kul, ur Metro idag.....


"Tonårsbus med Trafiksäkerhet som Förtecken !"

Utanför Mo I Rana i Norge blev flera bilister på E-sexan förskräckta och kontaktade polisen (!)för att de trodde att de var "drabbade" av Polisiära Fartkontroller (varför man nu blir "uppskrämd" av det, är det inte tillåtet i Norge ?) ! Det visade sig vara Ungdomar från trakten som, iklädda reflexvästar, starkt påminnande om Polisens dito, riktade HÅRTORKAR (!) mot de förbisusande bilisterna ! Jag förstår, definitivt, INTE förskräckelsen, tvärtom, tycker jag att det var en SUVERÄN INSATS för TRAFIKSÄKERHETEN ! Polisen i Mo I Rana lade också, MED RÄTTA, anmälningarna åt sidan och inga åtgärder ska vidtagas mot ungdomarna ! Jag tycker, t.o.m., att de ansvariga ungdomarna skulle BELÖNAS för detta Initiativ ! Kommunen Mo I Rana skulle bjussa dem på en gratistripp till närmaste Nöjesfält med betald entré och allt !

M




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-04-23 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska