Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min resa genom livet har vart att se så bra som möjligt ut på utsidan men insidan den kan vara hur som helst




ATT FÖRSÖKA DUGA OCH ANPASSA SIG

 

 

 

Vill växa och bli klok

Vill förstå mina känslor så

Du är känslig så lät hela min barndom

 Vad än jag gjorde så var jag känslig och retad

Oduglig och passerad försöka duga gjorde jag

Klä mig fint odla långt vackert hår

Tindra med mina stora blå ögon

Le med mina raka vita tänder jag fått

Pluta med munnen rosa som hallon

Svänga med höfterna och pressa ut lilla rumpan

Det här var jag så väldigt länge länge

Resan att vara fin utanpå

Men må dåligt inuti

En blandning av

Dålig självkänsla

Och Ätstörningar

Frågan är när

Allt började

Kankse redan innan

Jag föddes har alltid fått höra

Att jag var så stor som bebis

Detta har förföljt mig hela mitt liv

Född stor alltid stor

Försöka duga men det gick ej

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 20:30



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är bra som Du är, Du är lika mycket värd som någon annan, Du duger lika bra som någon annan, tänk på det!

Fint skrivet!
2009-04-24

  Lotti
kan känna igen känslan
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen