Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio brutala år

1999;

"var är allt som heter fint liv?"
håller pappas hand och varje andetag
stinker sprit

hälsovägen
som någon sorts svart ironi

somnar nästan, fast inser
pappa måste hem
och detta skall göras om
imorgon

2005;

det var just det ögonblicket
precis då

stod på framför snyggatorpsskolan
kände allt rinna
kiss, svett, blod, tårar

"jag dör nu"

2008;

utvecklade en
Hiroshima atombomb

förstod
"mitt liv kommer aldrig bli sig likt"

2009;

penetrerar min hjärna
min skam
mitt underliv

tre cigaretter senare
21 minuter mindre

ett halvårs självförakt




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-23 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sicken energi du skriver med
starkt berörande
Gillar allt du har skrivit
kanon bra
2009-05-22

    ej medlem längre
Sicken energi du skriver med
starkt berörande
Gillar allt du har skrivit
kanon bra
2009-05-22

  Skäl till själ
jävlar vad bra!
här är du på och svävar ovanför alla som skriver på denna sida.
och kan kolla ner på oss och säga
"fan vad jag är bra"
2009-05-07

  Lena Krantz VIP
Jag har inte läst dig tidigare (sorry för det) för det här var verkligen bra.

Snapshots i ett tioårsperspektiv....det är sånt som får en att inse vad som verkligen har hänt under tiden....

...och vad som likt förbaskat finns kvar.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet