Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min förnämliga stamkrog. Inskriven i deras gästbok 08 09 04 (efter en fantastisk sommar).


Inom

Stundom
liksom
är inom
alltom.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-24 16:33



Bookmark and Share


  Spir@
Snyggt! =)
2009-04-25

  Suzy med punkterna
Finurlig
2009-04-25

  Roula O
riktigt snyggt :)
2009-04-24

  Carola Zettergren
Kulsnyggt!!!!
2009-04-24

  Gisela Nordell
Du varken är
eller riktig och
ställer både mig
och illa ut
så inte jag
nånstans
kan gå bort
*L*
2009-04-24

  Lia-Lej
Roligt ordlekt!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP