Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just do it!

Drömmar, bland det viktigaste vi har.

Du måste våga drömma!

Det handlar inte om pengar.
Det handlar inte om tid.

Du måste våga drömma
Våga ta steget!

Ut i världen!
Upp och iväg!

Everything happens for a reason

Lyssna inte
När andra säger att du gör fel
Att du är naiv
Att du inte har råd
Att du inte har tid

Lyssna till ditt hjärta
Till din inre röst
Följ magkänslan

Just let go, just do it!





Övriga genrer av Ypple
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 00:07



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Fear kills the dreamer... bra skrivet!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet