Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På heder och samvete

Hederligheten själv

visar sig ofta dölja

girighetens sanna ansikte

i ett rymligt samvete




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 427 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-04-25 14:44



Bookmark and Share


  walborg
Håhå jaja ... man blir så trött ...Vore roligt om Du ville läsa Gissa yrke?
2009-06-14

  Mats Henricson
Oerhört Träffande och SANT !!!
2009-05-20

  Sturesdotter
Mycket sant i detta; många gömmer sig i sitt samvete...som är extremt väl tilltaget!
2009-04-25

  Junitvillingen
Snitsigt och så sant:-)
2009-04-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är så sant..... lika sant som att falskhet ofta döljer sig bakom skylten ÄKTA VÄN
2009-04-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ofta så att människor
som talar om sig att inneha egenskapen
hederlighet, ofta döljer för sig och andra sin
ohedrlighet

Hellre en äkta skurk än en hycklande människa
2009-04-25

  friheten
Wonderful written
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi