Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att aldrig glömma bort vem man är


JAG ÄR JAG

 

Jag är jag

Och du är du

Jag går här

Och du går där

Jag vet vad jag vill

För jag är jag

Du är du

Jag är jag

Vacker är jag

 vacker är du

Livet går jag nu i

Jag går med livet nu

Jag har mina fotsteg'

 Och du har dina fotsteg

Därför att du är du

Och jag är jag

Jag är viktig för mig och jag är värdefull för mig och för andra

Därför jag är jag och inget annat

Jag är jag och kommer alltid att vara jag

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-25 20:05



Bookmark and Share


  blaite
Livet kan te sig enkelt..blaite
2009-05-06

  anits VIP
Ja, det är så det är
2009-04-28

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet. Alla är unika. Alla är värdefulla. Alla har sin skönhet. Alla har sin egna vilja.
2009-04-27

  mare VIP
Härligt , precis så !!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen