Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt, skriven 03 eller 04 om jag inte minns fel.


Tonårens hårda värld

Hon ser in i spegeln
Men ser snabbt bort igen
För inte ens spegeln
Är hennes vän
Hon kliver upp på vågen
Men kliver snabbt ner
Hon spyr upp allt hon äter
Hon orkar inte mer!
Hon ropade till Gud
Men han hörde inte hennes röst
För de sår i hennes hjärta
Finns ingen tröst
Hon har förlorat allt hon haft
Till och med han
Den enda hon någonsin älskat
Var just denna man
Vad finns det mer att göra?
Finns det något alls?
Hon tänker att det bästa kanske vore
Att sätta kniven mot sin hals?
Hon vet inte vad hon ska göra
Hennes förut så leende ögon har mist sin glans
Hon är fast i tonårens hårda värld
Har hon någon chans?




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv