Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens kärleksfulla bris

Det finns inget som en promenad
under en stjärnklar himmel

med gatulyktorna, skinande genom
de nyligen blomstrande växterna och
en känsla av sommar genom kroppen

med inget annat än kärlek i sinne
och själ




Fri vers av DC
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-26 01:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Den känslan sprider du fint i dina rader.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC