Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hennes häst Cort Up, målad av mig 2006


Min gamle vän



Min gamle vän, var är du nu

Saknar dig lite, vad gick fel?

Vi gick i kors, med

våra åsikter och

tankar

som en gång förde

oss samman.



Min gamle vän, var är du?

saknar dig lite, trots allt.

Det vi ändå hade, vart

tog det vägen?

Var det ingenting värt, det

vi gjorde?



Inte värt att gå vidare?

Det ser så ut......



Det ser så ut








Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-04-26 10:52



Bookmark and Share


  firefire
så fint om saknaden efter en vän,och därtill din underbart vackra målning av hästen! Bra!
2010-02-16

  En strimma av guld
Fina "målade" ord och vacker bild. Vad som händer på vägen och varför det börjar på ett sätt och slutar på ett annat kan man undra. När blev våra vägar olika, när slutade vi lyssna på varandra är frågor som många av oss kan ställa. Varför sker detta?
2009-09-20

  Christin Lederman VIP
Du är en konstnär både i text och bild
2009-09-17

  Diffusiaria
beautiful
2009-09-14

  Ranja Bjurman
Vackert huvud
2009-08-01

    sunnanvind
oj, vilken vacker målning!!!
2009-06-12

  Ronny Berk
så vacker målning, texten framkallar känslor av sökandet, mellan raderna skymtar finnandet
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP