Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don't know

Vad gör du?
Vad vill du?
Varför sa du så?
Var det bara tomma ord?
Varför gjorde du så?

Vad tänker du på?

Vad gör jag?
Vad vill jag?
Varför sa jag så?
Var det bara tomma ord?
Varför gjorde jag så?

Jag vet vad jag tänker på
Dig

Jag vet inte varför
Eller kanske gör jag det?
Egentligen?
Jag vet inte alls mycket just nu

Känner mig trygg i min bubbla
Den kommer att spricka snart
Allt kommer att brista
Jag kommer att bryta
Ihop

Det vet jag








Övriga genrer av Ypple
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet