Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till mig själv egentligen.


Du knäcker mina revben


Min kropp havererar,
protesterar,
demonstrerar.

Men du bara fortsätter att knäcka mina revben

som för att se
hur långt du kan gå
innan jag får nog och säger nej.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-09-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm