Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skadeglädje. Nahm..


Du är så gott som död.

I det mörka djupet
ligger du och skvalpar.
Jag skrattar,
och lägger på locket.




Fri vers av Annicka
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-09-18 17:24



Bookmark and Share


  Rozhan
Det här va bra - precis vad jag behövde läsa för att inte få dåligt samvete över en grej =) super!
2006-12-20

  katastrofromantiker
Hehe skrattar när jag läser den här.
Titeln är underbar!
2005-11-24

    Hades Is Rising
Skitbra klottrat!
2005-09-20

    Shadow
Super! Tänk om man ändå kunde... Skadeglädjen den bästa är;) Du har verkligen lyckats fånga ilskan/bitterheten med humor. Blir ett bokmärke.
2005-09-18

  Smultris
Attans så brutalt tjejen...

Gillar ändå orden...
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Annicka
Annicka

Mina favoriter
Snabbtinat i mikron