Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur en ensam blomma kan stå ut bland andra lika dana. Det gjorde även en person som hade vägen genom mitt liv just när jag lade ögonen på den här blomman.


Vitsippa

En vitsippa blommar bland tusen andra
Ändå är det bara den som fångar min blick,
fastnar i mitt minne.

Lilla vitsippa, vore du en stjärna skulle jag önska något
Jag såg dig falla
Ge mig mitt hjärta, alla tusen bitarna

Jag såg en gång en vitsippa så vit och ren
En lysande stjärna bland tusen andra
Så som drömmarna jag bar på då
Ligger den rutten och begravd




Fri vers av Mika Boström
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström