Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ljuvligt ...så kort ...och ohhh så innerligt ärligt .....tack..


Omaka möte

Mina tankar

möter dina

i en slingrande dans

svänger sig till

toner

hittar rätt

någonstans...


Tänker

så stilla

förundrad på ett sätt

så ung i

ålder är du

men tänker ju

så rätt...


Du bjuder in

till dans

lätt vi svävar så

dina rörelser

passar mina

vill aldrig du ska gå...


Så hör jag

klockan klämta

verkligheten åter

nu vädjar

sorgsna ögon

vill inte att du gråter...


Jag tänker inte

falla

och inte

rasa ner

jag vänder

inte om

och ser dig aldrig mer...


I djupet

i mitt hjärta

sparar jag nu kvar

vår lilla stund tillsammans

det sista som

jag har...









Fri vers av sulimaa
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 23:59



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sorgesamt vacker.
2009-05-03

  Elaine.S VIP
Ett vibrerande möte, ett sånt man minns för man har känt det ända in, dina ord rör sig som i en spiral och där kan man stanna en stund...för känslan!!
2009-05-02

  issac.a.m
helt underbart..
2009-04-27

  blaite
Gullig och sorglig på en gång..Blaite
2009-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Enormt stark och vacker dikt som verkligen uttrycker djupa känslor.
2009-04-27

  Sladjana Zubcevic
"I djupet

i mitt hjärta

sparar jag nu kvar

vår lilla stund tillsammans

det sista som

jag har..."
Underbart skrivet!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa