Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontur?

 

Du ser på mig som om

jag skulle synas

i dina ögon

som den jag är...

 

genomskinlig




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 23:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
skör...sinnlig...vacker
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter