Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lades in i min lilla samling "Evas rader" – den 6 april 2007.


Hon finns alltid någon annanstans

Hon finns alltid någon annanstans
aldrig nu och aldrig här
Hon tillhör dem som inte fanns
inte då och inte när

Hon ser allt i livets ingenting
och ingenting i allt
Likt origo i en gyllne ring
ger hon ande en gestalt

Hon ger kraft att tänja ramarna
och låter oss ta sats
mot snödarna och gamarna
så vi kan landa på en plats
som fyllts av heder, sinne, lusta, mod
en plats där doften ifrån fältens jord
är fylld av hjärtats varma blod
och inte blott en massa tomma ord

Hon finns alltid någon annanstans
aldrig här och aldrig nu
Hon är anden någonstans
och kära, hon är du.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-27 10:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackra rader du förmedlar........
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP