Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landar som krossade drömmar

Tårar fälls och
landar hårt som
krossade drömmar
i en idiotvärld




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 541 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-27 12:18



Bookmark and Share


  agneta pichler
ibland krävs de inte.. många ord
för att fånga den rätta känslan..
applåd får du..
2009-04-29

  Peter Jr Eriksson
Litet och bara helt fantastiskt! .
2009-04-28

  Carola Bouvin
Fint skrivet om drömmar och förhoppningar
//Carola
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström