Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Happiness was never mine to hold











det var som om du inte letade efter något

som om du redan visste att där inget fanns







och jag trodde kärleken var vacker







Fri vers av ulli
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 17:45



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert..
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli