Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du mig

Minns du mig
flickan med mörkbrunt hår
och gröna ögon

(minns du)

minns du doft av rosor
vid fontänen
och stjärnklar natt

(jag glömmer aldrig)

minns du flickan
vars hjärta du tog isär
(lilla dumma flickan)

minns du
läppar mot läppar
jag avgudade dina

jag avgudade dig


minns du tösen vars hjärta
du hade ihjäl
som var dag minnen av dig
i sitt bakhuvud bär

minns du mig
som älskade dig
mer
än livet självt






Övriga genrer av BrokenHearted
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-09-18 20:51



Bookmark and Share


    AnnaGs
bra som vanligt...:) denna berörde mig...:) mkt bra skrivet...:)
2005-09-19

  himlens hemlighet VIP
klart jag minns dig tjejen! kul att du e tebax! och fint skriver du också...som vanligt :)
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted