Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunger på sista versen

Krafterna sinar och du gör dig redo 

stämmer upp i sång nu på sista versen

det blir en liten trudelutt för Sankte Per

som du flörtat med till vårfåglars kvitter

sjung mormor av hjärtat sjung




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 418 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-04-27 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin o vacker kärlek till mormor...
2010-03-05

  Nasrin
Mycket vackert text!!! Berörande och tänker på dig. Kram
2009-05-05

  DanSan
***************************


Har inte varit ine på sidan på länge .
. . och försöker hinna ikapp

en stor applåd vännen!!! Dan

*************************'**
2009-05-04

  Blåbäret
en tacksamhetens sång över allt som varit och vad som komma skall...den sista versen i livet, som vi med säkerhet känner till, kan vara lösenordet in i nästa
2009-05-03

  sulimaa
....och mormor kommer att fortsätta sjunga.
2009-05-02

  häxanmara
Oj då den dö...
2009-05-01

  JessicaB
Vacker text som berör.
2009-04-28

  Sturesdotter
En sorg som nalkas - med dig vid sidan, då somnar hon in fridfullt.
2009-04-28

  Junitvillingen
Mjuk, vacker dikt som rymmer mycket kärlek. Blir både berörd och rörd, önskar att din mormors sista resa blir full av vacker änglasång och ljus.
2009-04-28

  Tina-sol
Fina lilla mormorn. Du vet att jag sedan tidigare texter är förtjust i henne. Dikten är fin. Hoppas att hennes sista vers blir likaså. Den är också en del av livet.
2009-04-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Tänker på dig
2009-04-28

    Lindizz
en text som berör...fint skrivet!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi