Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt...


Kärlek

Ett ljus så starkt över nattens mörker falla,
där står du som en skyddande ängel,
tar emot allt det kalla.
Inte en dag passerar,
utan att du finns i mina tankar,
utan att jag känner längtan efter dig.
Du finns alltid närvarande,
i drömmarna är du hos mig.
Ibland är allt så givet,
men ändå svårt att förstå.
Efter så många försök,
kan jag dig fortfarande inte nå.
Min kärlek den är så stark,
bländande het,
ändå står jag fast på frusen mark.




Fri vers av xAnGeLx
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx