Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt


den dagen du ....

Den dag du lämnade mig
trodde jag att allt kretsade kring dig
Jag trodde att du var min värld
min eviga kärlek
men du var ett dubbel eggat svärd.
Jag älskade dig med kärlekens hat
tills den dag du dog
och den ljuvaste hämnden jag tog.




Fri vers av xAnGeLx
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx