Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspottande

Jag tror spikarna börjar dras upp nu..
lite mer för varje dag som går..
spikarna som suttit i min kropp så länge jag kan minnas
spikarna och krokarna..nålarna och minnena..

kanylerna och lösningar..skjutsarna..kyssarna..snutarna..gallrena..
vapnena..skitsnacket..smällarna..stölderna..bryten..skadorna.skedarna..
kemiska reaktioner..våldsamma reaktioner,,utyttjandet..hemlösheten--
arresten..häktet..gråten..pengarna...kabbarna..blåsningarna..
överdoserna..förluster..sönderslagen..tragisk..-Kåken.behandlingarn
offentligatoaletterna...blodet..hepatiten..hatet..självdestruktivitetet
..självhatet..känslan av att vara värdelös..döende fisk på botten..
knullandet..knulla bruden där då lånar hon dej kash....

Misshandlade receptorer



...ska nu bytas ut mot kärlek i mycket starkare toner.




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard