Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förtappade Ande

Du vackraste röda
Låt mig hålla din strama hals
Du morgon gröda
Ger mig druvor som ingen alls

Du är frukten av min smak
Du lent rullar runt min tunga
Du förför mig utan orsak
Fångar åren när vi var unga

Du fyller läppar med romantik
Du är så vacker som ett glas
Friad min önskan att vara unik
Full jag tappar flaskan i ett kras




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-09-19 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön