Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljeväg

Låt mig gunga dig

Vaggar dig till ro i kraftiga armar

Låt mig hålla dig

Fångar din åtrås blick

Låt mig krama dig

Smeker din hals med breda händer

Låt mig älska dig

Ger dig en kyss och dina blickar ler

- Varför älskar du inte mig?!

- Därför att han förför mig, ser du inte?!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-09-19 01:06



Bookmark and Share


  Fredric
så sant.. så sant.. Bra dikt..
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön