Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastspikad

Tillsammans iakttar jag våra ord
inspekterar varje stavelse
för att placera oss
tills bara vi syns

klistrar fast varje bokstav
så att vi aldrig
trillar omkull

Jag spikar fast dig på insidan
så att du blir en del av mig
omedvetet förföljer du minsta rörelse




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-28 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
föll rätt ner i texten
fastnade
härlig en (:
2009-05-24

  "Dempa"
Texten lixom greppar tag i en på ett obeskrivligt intressant sätt.

very good!
2009-05-05

    Johnjohn
bara så bra helt enkelt! *applåd
2009-05-04

  blaite
Spikar fast dig på insidan..mmh så annorlunda
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér