Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse av livet som skiftar, att bryta mönster...att leva här och nu.


Livets väv

LIVETS VÄV

Att se in i ett spindelnät följa dess geografiska karta, skirheten,
spindelns fäste
är som att följa livets mönster
det är en omöjlighet att urskilja början och slutet i denna väv.
Spindeln lever i nuet!
om han faller spinner han en ny väv utan betänketid.
Sakta bildas ett nytt mönster.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-09-19 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg