Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina önskningar och drömmar är en del av mig...saknar dig...


En bukett med vilda blommor


plockar
famnen full
av vilda
önskningar

en blomsterkrans
i alla färger
skall gro
av drömmar




Fri vers av Roula O
Läst 472 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-04-29 10:51



Bookmark and Share


  Maria T
Vilka ljuvliga drömmar
Vilken vacker blomsterkrans
2009-05-04

  Junitvillingen
Ljuvlig, vacker, vemodig dikt. En liten pärla på poethimlen:-)
2009-05-03

  Suzy med punkterna
Mycket vackert
2009-04-29

  blaite
Bra..
2009-04-29

  CJ
SÅ UNDERBART VACKER!!!
2009-04-29

  Marlboroman/Hg VIP
Du skriver så hänsynslöst vackert ibland att jag bara blir upplyft och glad!
2009-04-29

  Eaglemountains VIP
Så underbart i kärlek och förhoppning, i en sprudlande glädje som uppenbaras i denna varma poesi om vackra drömmar och önskningar i en krans av de ljuvaste blomster ....
2009-04-29

    baruk
Ja, plocka famnen full
av önskningar och hopp
av färg och rytm och sång
av vårens första knopp
så ska nog dagen nu
bli bra och god och sann
det finns ett "jag", ett "du",
vi människor har varann
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O