Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ELD

Det brinner i mina ögon
av kärlekens eld
det rinner i mina tankar
av förälskelsen
jag hinner tänka efter
och jag börjar le

tills allt jag hade försvinner

och jag aldrig vinner

din kärlek.




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN